loading...
ترفندهای اینترنت
alireza بازدید : 103 سه شنبه 18 آذر 1393 نظرات (0)

در اين آموزش با ۲۵ نكته كاربردي و مهم براي استفاده بهتر از موتور جستجوگر گوگل آشنا مي شويد.

1 - همه‌چيز در نحوه نوشتن‌
با اطلاع از چگونگي نوشتن عبارات جستجو در موتورهاي جستجو، مي‌توانيد اطلاعات موردنيازتان را به راحتي پيدا كنيد. به عنوان مثال دستور <كلمه مورد نظر: Inurl> باعث مي‌شود تا موتور جستجوي گوگل، همه صفحاتي كه در آدرس url آن‌ها، كلمه مورد نظر وجود داشته باشد را برايتان فهرست كند. 

2 - نوار ابزار گوگل 
با اضافه كردن نوار ابزار گوگل به مرورگرتان، از اين پس مي‌توانيد كار جستجو را با سرعت و راحتي بيشتري انجام دهيد. يكي ديگر از امكانات اين نوار ابزار، جلوگيري از نمايش پنجره‌هاي تبليغاتي است. 
براي دريافت اين برنامه و كسب اطلاعات بيشتر به نشاني toolbar.google.com مراجعه كنيد. 

3 - چه كسي به سايت شما لينك داده است
بسياري از مديران سايت‌ها علاقه‌مندند بدانند چه كساني (از سايت خود) به سايت آن‌ها لينك داده است. 
گوگل به اين سوال پاسخ مي‌دهد. مي‌توانيد در قسمت جستجو، عبارت <نشاني سايت:link> را وارد كرده و كليد Enter را بزنيد. نتيجه اين درخواست، فهرست سايت‌هايي است كه به سايت شما لينك داده‌اند. 

4 - كاربردهاي تجاري 
دو موتور جستجو فرعي گوگل كه به تازگي راه‌اندازي شده‌اند و هنوز واژه كالاهاي تجاري، مورد استفاده قرار مي‌گيرند. موتور froogle.google.com فهرست محصولات فروشگاه‌هاي online را تهيه مي‌كند و موتورcalatogs.google.com براي نمايش و درخواست كاتالوگ محصولات به‌كار مي‌رود.

5 - نگاهي به آينده‌
مديران گوگل هميشه نيم‌نگاهي به آينده دارند. اگر مي‌خواهيد بدانيد چه در سر آن‌ها مي‌گذرد و قرار است در آينده چه كارهايي انجام دهند، بهتر است سري به آزمايشگاه آن‌ها بزنيد و خود از نزديك با خدمات و محصولات آتي گوگل آشنا شويد. آدرس آزمايشگاه گوگل labsl.google.com/gvs.html مي‌باشد. 

6 - نتايج مطلوب‌تر
در اغلب موارد، زماني كه جستجويي را با گوگل انجام مي‌دهيد، نتيجه آن هزاران سايت و وبلاگ و نشاني مي‌باشد كه در واقع بسياري از آن‌ها كاربرد چنداني ندارند و با موضوع موردنظرتان هماهنگ نيستند. يكي از روش‌هاي مؤثر در كاهش حجم نتايج جستجو، تعيين بازه‌هاي تاريخي است. مثلاً زماني كه بازه‌اي را بين سال‌هاي 2002 تا 2004 تعريف مي‌كنيد، گوگل با تبعيت از آن، فقط آن دسته از صفحاتي كه دربازه مذكور ايجاد يا روزآمد شده‌اند را برايتان فهرست مي‌كند (براي تعريف بازه‌هاي تاريخي به گزينه <جستجوي پيشرفته> مراجعه كنيد). 

7 - فقط صفحات جديد

جستجو بدون ذكر تاريخ، نتايج بي‌شماري در پي دارد. انبوه نتايج، نه تنها به يافتن مطلب موردنظرتان كمكي نمي‌كند، بلكه موجب سردرگمي‌تان نيز مي‌شود. علاوه براين اگر بعد از يك بررسي طولاني بين نتايج جستجو، به اطلاعات موردنظرتان رسيديد و متوجه قديمي بودن آن‌ها شديد، چطور؟ اگر به دنبال اطلاعات جديد و روزآمد هستيد، در قسمت جستجوي پيشرفته، عبارات <3 ماه>، <6 ماه> و حتي <يك‌سال> را در مقابل گزينه Date وارد كنيد تا گوگل بسته به تاريخ ذكر شده، فقط فهرست صفحات جديد را برايتان نمايش دهد. مثلاً اگر عبارت <3 ماه> را انتخاب كنيد، گوگل تمامي صفحاتي كه در سه ماه گذشته ايجاد يا بروز شده‌اند را جستجو و آن‌هايي كه با موضوع موردنظرتان منطبق هستند را نمايش مي‌دهد. 

8 - مستثني كردن كلمات 
با مستثني كردن كلمات، علاوه بر كاهش حجم نتايج جستجو، مي‌توان به اطلاعات موردنظر نزديك‌تر شد. با گذاشتن علامت <-> قبل از كلمه‌ دلخواه، گوگل آن كلمه را استثنا قلمداد كرده و از نمايش صفحاتي كه حاوي چنين كلمه‌اي باشند، پرهيز مي‌كند. مثلاً نتيجه عبارت ، همه صفحاتي كه مربوط به ايران هستند و از تهران نامي نبرده‌اند را شامل مي‌شود. 

9- Wildcardها 
زماني كه به‌طور كامل از كلمات موضوع مورد جستجو آگاهي نداريد، بهتر است از كاراكتر كمكي ستاره <*> استفاده كنيد. كاراكتر <*> معني <هرچيز> مي‌دهد. مثلاً عبارت مي‌تواند نتايجي نظير 
، و يا نتايجي از اين دست را حاصل شود. 

10 - عناوين صفحات‌ 
معمولاً همه صفحات وب، عنوان دارند. گاهي‌اوقات استفاده از اين عناوين، به شما در پيدا كردن مطالب مورد نيازتان كمك شاياني مي‌كند. مثلاً عبارت <كلمه مورد نظر: intitle>، گوگل را بر آن مي‌دارد تا فقط عناوين صفحات را براي يافتن كلمه ذكر شده، جستجو كند. 

11 - شركت در گروه‌هاي خبري‌
اينترنت فراتر از ايميل و صفحات وب است. به عنوان مثال گروه‌هاي خبري (News group) يكي ديگر از خدماتي است كه از طريق اينترنت ارايه مي‌شود. گروه‌هاي خبري گوگل، گروه‌هاي معروف و معتبري هستند كه شركت در آن‌ها، به نوبه خود، كار لذت‌بخشي است. آدرس گروه‌هاي خبري گوگل از اين قرار است: groups.google.com

12 - جستجوي خودكار 
جستجو در اينترنت، قصه سوزن و انبار كاه است. گاهي‌اوقات ممكن است عليرغم صرف وقت زياد، باز هم به نتيجه دلخواه نرسيد. بنابراين هر ابزاري كه در اين پروسه، از اتلاف وقت جلوگيري كند، بسيار باارزش است. يكي از اين ابزارها، <پيغام‌دهنده> گوگل نام دارد. اين ابزار با دريافت آدرس ايميل و عبارت مورد جستجو، به طور خودكار و روزانه، جستجويي را براساس عبارت دريافتي ترتيب داده و هر زمان كه اطلاعات جديدي را يافت نمايد، آدرس آن را برايتان ايميل مي‌كند. آدرس پيغام‌دهنده گوگل به اين ترتيب است: 
www.googlealert.com

13 - جستجوگر اخبار 
اين ابزار نيز همانند پيغام‌دهنده گوگل، مشخصات اخبار موردنظر را به همراه آدرس ايميل دريافت كرده و روزانه (بنا به درخواست كاربر، قابل تنظيم است). براساس عبارت دريافتي، جستجويي را در سايت‌هاي خبري ترتيب مي‌دهد و در صورت يافتن اطلاعات مناسب، آن را برايتان ايميل مي‌كند. آدرس اين ابزار
www.google.com/newsalerts است. 

14 - ماشين‌حساب گوگل 
گوگل براي حل معادلات رياضي هم، ابزاري دارد كه بسيار سريع و با دقت عمل مي‌كند. اين ابزار علاوه بر حل معادلات رياضي، قابليت تبديل انواع واحدها به يكديگر را نيز دارد. براي آشنايي بيشتر با اين ابزار كارآمد به آدرس زير مراجعه كنيد: 
www.google.com/help/features.htm#calculator

15 - معني كلمات 
اگر معني يا بهتر بگوييم، تعريف كلمه‌اي را نمي‌دانيد، در كادر جستجو <كلمه موردنظر: define> را نوشته و كليدEnter را بزنيد. 
در جواب اين جستجو، علاوه بر تعريف كلمه، لينكي نيز نمايش داده مي‌شود كه با كليك روي آن، به جزييات بيشتري مي‌رسيد. 

16 - ترجمه كنيد
در حال حاضر، ماشين ترجمه‌ گوگل مي‌تواند انگليسي را به 5 زبان زنده دنيا ترجمه كند (امكان ترجمه بالعكس نيز وجود دارد). براي استفاده از اين مترجم ماشيني به آدرس 
www.google.com/lauguage-tools برويد. 

17 - تصويرياب 
من شخصاً هميشه گوگل را به خاطر ابزار تصويرياب‌اش ستوده‌ام. اين ابزار با دريافت كلمه يا عبارتي، تصاوير موجود روي اينترنت را جستجو كرده و در نهايت آن‌هايي را كه با عبارت دريافتي منطبق هستند، فهرست مي‌كند. براي استفاده از اين ابزار به آدرس 
www.google.com/imghp مراجعه نماييد. 

18 - پرسش و پاسخ 
تحقيق و جمع‌آوري مطالب از اينترنت، كار وقت‌گيري است. اگر براي انجام اين‌كار وقت كافي در اختيار نداريد. سري به آدرس answers.google.com/answers بزنيد و با مطرح كردن سوالاتتان و بررسي جواب‌ها، سريع‌تر به هدف‌تان برسيد. 

19 - نمايش پنجره تنظيمات‌
گوگل به شما اين امكان را مي‌دهد تا نحوه نمايش نتايج را مطابق ميل‌تان تنظيم كنيد. به عنوان مثال با مراجعه به آدرس 
www.google.com/preferences مي‌توانيد تعداد نمايش نتايج در هر صفحه را تعيين نماييد. علاوه براين در قسمت تنظيمات امكانات ديگري نظير Safe Searching نيز وجود دارد. با فعال كردن اين گزينه، گوگل از نمايش سايت‌هايي كه به هر دليلي غيرمجاز هستند، پرهيز مي‌كند. 

20 - آمار استفاده از گوگل 
در سايت 
www.google.com/press/zeitgeist.html آمار جهاني استفاده از گوگل موجود است. در اين سايت جزيياتي از چگونگي استفاده ملل مختلف از گوگل و الگوهاي جستجوي آن‌ها وجود دارد. 

21 - جستجو در دسته‌بندي‌ها 
علاوه بر جستجوي كلي وب، گوگل امكان جستجو در دسته‌بندي‌ها (Categories) را نيز مي‌دهد. به عنوان مثال براي يافتن اطلاعاتي درباره هنر، تجارت، ورزش و ... مي‌توانيد ضمن مراجعه به نشاني
www.google.com/dirhp، جستجويي را در دسته‌بندي‌هاي گوگل ترتيب بدهيد و سريع‌تر به هدف‌تان برسيد. 

22 - براي بلاگرها 
وبلاگ داشته باشيم يا نه؟ ايده داشتن يك وبلاگ شخصي، بسيار جالب است و اين‌كه با در اختيار داشتن يك وبلاگ شخصي حرف دلمان را به گوش جهانيان برسانيم، فكر بسيارخوبي است. براي ساخت يك وبلاگ شخصي، به آدرس 
www.blogger.com/start مراجعه نماييد. اين سايت متعلق به گوگل است. 

23 - جستجوي داخل فايل‌ها 
با كمك گوگل مي‌توان داخل فايل‌هاي مشخصي را براي يافتن كلمه‌اي دلخواه جستجو كرد. مثلاً عبارت:
گوگل را برآن مي‌دارد تا تمامي فايل‌هاي doc (مربوط به برنامه Microsoft word) را به منظور يافتن واژه‌ي Iran جستجو كرده و آن‌هايي كه داراي چنين كلمه‌اي هستند را فهرست كند. 

24 - كلمات عمومي 
برخي كلمات عمومي نظير the ،to ،at و غيره، زماني كه در عبارت مورد جستجو ذكر مي‌شوند، توسط گوگل ناديده انگاشته مي‌شوند و تاثيري در نتيجه ندارند. حال اگر مي‌خواهيد چنين كلماتي در نتيجه جستجو موثر باشند كافي است يك علامت <+> در مقابل آن‌ها بگذاريد. 

25 - موتورهاي جستجوي تخصصي 
با اين ترفند مي‌توانيد ضمن معرفي منابع موردنظرتان به گوگل، از آن بخواهيد كه نتايج جستجو را فقط از همان منابع بياوريد. مثلاً براي جستجو در سايت مايكروسافت به روش زير عمل مي‌شود:
www.google.com/microsoft

alireza بازدید : 270 سه شنبه 18 آذر 1393 نظرات (0)

حتما تا به حال براي شما پيش آمده است که بخواهيد فايلي را از اينترنت بگيريد، ولي به دليل اينکه سايت مورد نظر، لينک مسقيم را درون سايت خود قرار نداده بود، شما مجبور بوديد که به وسيله خود Browser آن را Download کنيد که اين راه مشکلاتي را نيز در برداشت. مثلا اگر شما Disconnect مي شديد، مجبور بوديد که فايل مورد نظر خود را از ابتدا Download کنيد. اما به وسيله اين روش، ابتدا مي توانيد لينک مستقيم براي Download فايل مورد نظر خود را پيدا کنيد و سپس به وسيله نرم افزارهايي همانند Go!Zilla, DAP, GetRight, FlashGet و ... شروع به Download فايل مورد نظر کنيد. 

ابتدا بر روي لينک داده شده در سايت، کليک سمت راست ماوس را زده و از منوي ظاهر شده گزينه Open In New Window را انتخاب کنيد (و يا اينکه کليد Shift را نگه داشته و بر روي لينک کليک کنيد). پنجره جديدي باز مي شود. پس از گذشت 5 الي 6 ثانيه، کليد ESC را فشار دهيد و يا دکمه Stop موجود در Browser خود را کليک کنيد تا بارگذاري صفحه متوقف شود. به قسمت Address Bar رفته و کليد Enter را فشار دهيد تا صفحه مورد نظر، دوباره شروع به بارگذاري شود. حال در قسمت Status Bar، لينک مستقيم فايل را مشاهده نماييد.
 

alireza بازدید : 94 سه شنبه 18 آذر 1393 نظرات (0)

یکی از ساده ترین روشهای هکرها و ویروس نویسان ، استفاده از پست الکترونیکی یا ایمیل برای به خطر انداختن امنیت کاربران است. این روش هر اندازه که ساده صورت میگیرد به همان سادگی نیز قابل تشخیص است. چرا که تنها با متون خاص شما را ترقیب به دریافت فایل الصاقی یا کلیک روی یک لینک میکنند. در این ترفند قصد داریم دست این افراد را برای شما رو کنیم تا دیگر به ساده ترین شکل دچار مشکلات امنیتی نشوید. 

يك مشكل بسيار گسترده در اينترنت وجود دارد و آن پيغامهاي الكترونيكي كه در مورد يك ويروس هشدار مي دهند و اين هشدار در مورد يك email با يك عنوان ( subject ) مشخص مي باشد كه اين email ها ويروس هاي خطرناك هستند و به كامپيوتر شما آسيب مي رسانند.
مثال:
Please do not open up any mail that has this title. 
It will erase your whole hard drive. This is a new 
e-mail virus and not a lot of people know about
it, just let everyone know, so they won't be a victim. 
Please forward this e-mail to you friends!!! 
Remember the title: JOIN THE CREW

مثال ديگر:
Subject: VIRUS WARNING VERY IMPORTANT
Please read the following message we received from a client.
If you receive an email titled "It Takes Guts to Say 'Jesus'" 
DO NOT open it. It will erase everything on your hard drive. So, you must delete it.
Forward this E-MAIL out to as many people as you can. This is a new, very
malicious virus and not many people know about it. This information was 
announced yesterday morning from IBM; please share it with everyone 
that might access the internet. Once again, pass this along to EVERYONE in 
your address book so that this may be stopped. AOL has said that this is 
a very dangerous virus and that there is NO remedy for it at this time. 
Please practice cautionary measures

اگر شما email اي مانند اين ديديد آن را براي كسي نفرستيد! ويروسهاي "Jion The Crew" و "It Takes Guts to Say 'Jesus'" شوخي هستند! ويروسهاي شوخي ديگري وجود دارند مانند:
"Win a Hliday" , "AOL4Free" , "Pen Pal Greetings", "ghost" , "Deeyenda"
و بد نام ترين آنها "Good times" است.
ويژگيهاي اخطار ويروسهاي شوخي:
تأكيد بسيار 
يك هشدار كه ويروس فقط با باز كردن پيغام فعال مي شود ( شما نمي توانيد فقط با باز كردن يك پيفام آلوده شويد مگر اينكه يك پيوست ( attachment ) را باز كنيد. 
كلمات « اين يك ويروس جديد است كه بسياري از مردم آن را نمي شناسند » در آن ديده مي شود 
دستور العملها به شما مي گويند كه با دنبال كردن يك لينك آن را برايكسانيكه مي شناسيد بفرستيد. 
با اشاره به اينكه ويروس روز قبل بوسيله يك شركت يا گروه كامپيوتري معتبر مانند "IBM" يا "Microsoft' و يا ... اعلام شده است مي خواهند هشدار خود موجه جلوه دهند. 
در اينجا يك مثال از يك هشدار حقيقي در مورد ويروس وجود دارد:
Hi all,
There is a virus (a "worm", actually) currently doing the rounds that
comes packaged in a file called PrettyPark.exe attached to an email.
Apparently it has been around since May last year, but has proliferated
recently and is currently by far the most "popular" subject of enquiries
at Symantec's anti-virus research center.
The usual rules apply: don't open it.
Information (including a fix if you are infected) is available at this
site:
http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/prettypark.worm.html
Good luck, Take care

ويژگيهايي كه نشان مي دهند اين ويروس مربوط به يك ويروس واقعي است عبارتند از :
پيغام به شكل ساده و زبان منطقي و مستدل بيان شده است ( بدون هيچگونه بزرگنمايي در لغات ) 
پيغام در مورد باز كردن يك بايل الصاقي ( attachment ) هشدار ني دهد 
پيغام آدرس سايت معتبري را مي دهد كه در آن مي توانيد در مورد ويروس اطلاعات بيشتري پيدا كنيد. 
در پيغام اطلاعاتي در مورد اينكه اگر كامپيوتر شما آلوده به ويروس شد چه كار بايد انجام دهيد به شما اطلاعاتي ميدهد. 
در پيغام از شما خواسته نمي شود كه آن را براي كسي بفرستيد
 

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 9
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 17
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 26
  • بازدید ماه : 26
  • بازدید سال : 1,223
  • بازدید کلی : 5,392